Барај
Filters
Close

Проточни пумпи

Проточните пумпи Elektro Maschinen се одличен избор кога ни треба да доставиме поголема количина на вода од ниско поставена локација до високо поставен резервоар. Можат да бидат дел од хидрофор или да работаат независно. Градинарските пумпи се едноставни за употреба, пренесување, поставување. Опремени се со старт стоп прекинувач, електричен кабел и рачка за носење.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize catalog.pagesize.perpage