Барај
Filters
Close

Прецизни циркуларни пили

Висококвалитетни Elektro maschinen циркуларните пили имаат вртлив ограничувач подеслив на сите страни за аголно и паралелно сечење. Со користење на водилка или ограничувач (да материјалот кој го сечеме биде на правата позиција), циркуларните пили можат да се користат за многу прецизни сечења. Имааат лесни лизгачки елементи од алуминиум за максимум прецизност, висинско подесување на сечењето, и елемент за прецизно сечење од алуминиумски профил. Поради нивната мала тежина се многу мобилни. Кога сакате да сечете под агол на крајот од материјалот, циркуларната пила е правиот избор за вас.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize catalog.pagesize.perpage