Барај
Filters
Close

Потопни Пумпи

Потопните пумпи Elektro Maschinen најчесто се користат за испумпување на вода од еден резервоар во друг, поплавени површини, празнење на базени, за градинарски фонтани и наводнување на градината. Пред употреба на потпоната пумпа потребно е да се инсталира излезно црево кое ке биде потопено во вода а потоа и пумпата да се вклучи во струја. Можат слободно да работаат без никаков надзор од причина што имаат пливачка клапна која ја исклучува работата на пумпата во моментот кога цела вода е исцрпена.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize catalog.pagesize.perpage