Барај
Filters
Close
banner

Warranty store

3 year warranty

Планот на продолжената

Планот на продолжената гаранција е да го продолжи работниот век на вашата машина.Согласно планот на набавка покрај редовниот период на гаранција, можете истиот да го продолжете.

Продолжена гаранција
 
Find nearest store

Најди го најблиското продажно место

Нашиот REM Machinen локатор на продажни места ќе ви помогне да го најдете најблиското до вас место каде можете да купите наши производи. Најди продаѓно место на REM-Elektro maschinen сега.

Мапа на продажни места