Барај
Filters
Close

Опис на производот

Со новата генерација на завојни компресори, нудиме најдобар баланс помеѓу цена и моќ, и воедно практичност и квалитет на самиот производ:
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: industry line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

  • Со новата генерација на завојни компресори, нудиме најдобар баланс помеѓу цена и моќ, и воедно практичност и квалитет на самиот производ:
  • лесен старт на електромоторот - звезда/триаголник
  • Електронска контрола за едноставно работење
  • Контролан на ротацијата на моторот
  • Изолирано куќиште и ниско ниво на бучавост

Опис на производот

  • Со новата генерација на завојни компресори, нудиме најдобар баланс помеѓу цена и моќ, и воедно практичност и квалитет на самиот производ:
  • лесен старт на електромоторот - звезда/триаголник
  • Електронска контрола за едноставно работење
  • Контролан на ротацијата на моторот
  • Изолирано куќиште и ниско ниво на бучавост
products.specs
Максимален притисок (bar) 10
Воздушен проток (m3/min) 0,705
Моќ на мотор максимален (kW) 5,5
Бучавост ниво(kW/Hp) 68
Капацитет на резервоар (L) 270
Димензии (LxWxH) во мм 1300x680x1650
Тежина (kg) 40

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Максимален притисок (bar) 10
Воздушен проток (m3/min) 0,705
Моќ на мотор максимален (kW) 5,5
Бучавост ниво(kW/Hp) 68
Капацитет на резервоар (L) 270
Димензии (LxWxH) во мм 1300x680x1650
Тежина (kg) 40