Барај
Filters
Close

Вработување

Rheinland Elektro Maschinen Group  е интернационална со повеќе од 13 години искуство компанија која е оригинален производител на машини (OEM) и тоа: компресори, перачи под висок притисок, апарати за заварување, генератори, косилки за трева, правосмукалки, четкари и метларки, пумпи за вода, машини за обработка на дрво и дувачи на снег, под брендот Еlektro Maschinen.нашиот асортиман е уникатен и континуирано растечки.

Поради брзопроменливите пазари и брзорастечката конкуренција, вработените имаат важна улога во нашата компанија.Бараме професионални, продуктивни, креативни и високо мотивирани работници.

Креираме работна атмосфера за надградба на професионало и лично ниво на нашите вработени  

Доколку сакате  да се придружите на нашиот тим , помагајќи во остварувањето на нашите цели, и доколку сакате да професионално и персонално се развиете, ве олиме испратете го вашето CV до Rheinland Elektro Maschinen Group e-mail  со назнака “апликација за работа” на  jobs@rem-maschinen.com