Барај
Filters
Close

Визија, Мисија, Вредности

Мисија

Обезбедување на бараните стандади за квалитет и чување на наклонетоста на клиентите  

Како основен принцип при дефинирање на нови производи , ги одбираме надобриот дизајн за намената, комбинирајќи го визуелниот впечаток со ергонимијата и практичните елементи.

Имаме голем асортиман на производи : 

 • Клипни компресори
 • Завојни компресори
 • Перачи под високпритисок со ладна вода(електрични, бензиски)
 • Перачи под висок притисок со топла вода
 • Правосмукалки(хоби, индустриски)
 • Апарати за заварување
 • Пумпи за вода (хидрофори, проточни пумпи, потопни пумпи)
 • Четкари и Метларки
 • Машини за обработка на дрво
 • Дувачи на снег

Нашата мисија е да го достигнеме задоволството на клиентите и од таа причина секој производ е уникатна комбинација од прва класа материјали, ергономичност, и висококвалитетна германска технологија.

Визија

Rheinland Elektro Maschinen стратегијата во 2001 беше да се фокусира со своите активности на источно европските пазари, креирајќи силна и добро поставена мрежа од претставништва и дистрибутери.Сакавме да бидеме присутни во 25 земји од светот.

Rheinland Elektro Maschinen стратегијата до 2015 е да постане еден од лидерките брендови на полето на компресорите во Европа и Билискиот исток.Сакаме да бидеме присутни во 50 земји од светот.

Rheinland Elektro Maschinen политиката и визијата се адаптираат на основ 3 сектори на работа:

 • Крајни корисници,
 • Професионални клиенти
 • Индустриски клиенти

Широкиот асортиман на машини и додатоци ги задоволуваат различните потреби на нашите потенцијални клиенти.Поради тоа што продаваме машини со висок квалитет за захтевни корисници, секој од производите се карактеризира со долгработен век, сигурност при работа и прецизност.

Нашата визија  е базирана на стратегиско планирање.Глобалната економија се движи кон глобалозацијата и од таа причина од голема важност е да мислиме и реагираме глобално.

Нашето мото е работа и задоволство со премиум квалитетните производи на  Elektro Maschinen

Вредности

Вредностите кои сеградат и негуваат во компанијата се:

 • Високо ниво на развивање и техничко знаење
 • Развивање на индустриска култура,
 • Познавање за ситуациите на пазарите и
 • Лојалност кон вработените во компанијата

Одговорност кон околината

Нашата грижа кон околината се распознава од различни активности, како што се можност за промена на старите производи со нови, и производство на нови машини со мала потрошувачка на вода со што се намалува и употребата на хемиски пакувања, како и хемакалиите по себе.(ERS систем).

Користете ги нашите производи од Еко линијата - Elektro Maschinen ECO LINE!

Некои делови од машините во сегментот ECO LINE се направени од рециклирани материјали(помалку пластични делови сеупотребени), имаат мала потрошувачка на ел.енергија и вода, користат помалку хемикалии, имаат филтер за вода, и еко филтри (природни влакна).