Барај
Filters
Close

Опис на производот

Моделите од серијата VC имаат вградена пумпа за достава на детергент преку млазница до местото на смукање.Процесот на смукање овозможува дури и најтврдокорната
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: professional line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

Моделите од серијата VC имаат вградена пумпа за достава на детергент преку млазница до местото на смукање.Процесот на смукање овозможува дури и најтврдокорната нечистотија да се отстрани која понатаму се вшмукува назад во резервоарот во течна состојба.

Опис на производот

Моделите од серијата VC имаат вградена пумпа за достава на детергент преку млазница до местото на смукање.Процесот на смукање овозможува дури и најтврдокорната нечистотија да се отстрани која понатаму се вшмукува назад во резервоарот во течна состојба.

VC 6510 стандардна опрема

  • Hydrolitic tube 2,5 m
  • Антибактериски филтер
  • Пластичен продолжеток со регулација на воздух
  • Flat lance narrow
  • Кружна четка за всмукување
  • PVC адаптер
  • Додаток за всмукување во тесни места
  • Четка за суво всмукување (400 mm)
  • Четка за водено всмукување (400 mm)
  • PVC/ALU продолжеток 50 cm (2 pcs)
products.specs
Моќ на мотор максимален (W) 1200
Број на мотори 2
Влезен проток (m3/h) 340
Депресија (mm/H2O) 2200
Капацитет на канистер за ѓубре (L) 62
Капацитет на танк за детергент (l) 25
Димензии (LxWxH) во мм 580x740x930
Тежина (kg) 31

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Моќ на мотор максимален (W) 1200
Број на мотори 2
Влезен проток (m3/h) 340
Депресија (mm/H2O) 2200
Капацитет на канистер за ѓубре (L) 62
Капацитет на танк за детергент (l) 25
Димензии (LxWxH) во мм 580x740x930
Тежина (kg) 31