Барај
Filters
Close

Опис на производот


Аксијална пумпа со три метални клипови ,глава од лесна легура
Индукционен мотор со бакарни жици
Старт-стоп систем за активација на мотор преку пиштол
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: premium line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

Аксијална пумпа со три метални клипови ,глава од лесна легура Индукционен мотор со бакарни жици Старт-стоп систем за активација на мотор преку пиштол Високопритисно црево во ролна Робусна конструкција Простор за дополнителни елементи Големи тркала за лесен трансппорт Самовшмукувачки мод, без потреба од вода под притисок

Опис на производот

Аксијална пумпа со три метални клипови ,глава од лесна легура Индукционен мотор со бакарни жици Старт-стоп систем за активација на мотор преку пиштол Високопритисно црево во ролна Робусна конструкција Простор за дополнителни елементи Големи тркала за лесен трансппорт Самовшмукувачки мод, без потреба од вода под притисок
  • Метален пиштол за вода со систем на брзо спојки
  • Гумирано црево за висок притисок со брзо спојки
  • Копје со турбо млазница
  • Копје со варијабилна млазница
  • Конектирачко копје
  • Млазница за пена
  • Вграден танк за детергент од 1Л
  • Кружна четка за чистење на фелни од возило
  • Чистач на подови
  • Филтер за вода од метал.

 

            

 

                      

 

    

products.specs
Max Притисок (bar) 160
Оперативен притисок (bar) 130
Проток на вода (l/h) 410 - 500
Моќ на мотор максимален (W) 2400
Напон (V) 230/50
Влез на вода max темпер. (°C) 50
Црево за висок притисок (m) 8
Должина на е.кабел (m) 5
Капацитет на танк за детергент (l) 1
Тежина (kg) 26
Димензии (LxWxH) во мм 360x400x750

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Max Притисок (bar) 160
Оперативен притисок (bar) 130
Проток на вода (l/h) 410 - 500
Моќ на мотор максимален (W) 2400
Напон (V) 230/50
Влез на вода max темпер. (°C) 50
Црево за висок притисок (m) 8
Должина на е.кабел (m) 5
Капацитет на танк за детергент (l) 1
Тежина (kg) 26
Димензии (LxWxH) во мм 360x400x750