Барај
Filters
Close

Опис на производот

Батериска и моторна метларка со две четки
Автоматска регулација на притисокот на главната четкаAutomatic main brush pressure control (SLS)
Види ги сите информации за производот
€0,00
Нарачај

Опис на производот

 • Батериска и моторна метларка со две четки
 • Автоматска регулација на притисокот на главната четкаAutomatic main brush pressure control (SLS)
 • 3 микронски филтри за микрофилтрација
 • Лопатка за собрирање на покрупен отпад
 • Ротационо светло
 • Максимално конфорно седиште со безбедносен прекинувач
 • Паркинг кочница и заштитен со заклучување прекинувач на напојување за максимална безбедност
 • Голем резервоар на тркала за полесно и брзо празнење

Опис на производот

 • Батериска и моторна метларка со две четки
 • Автоматска регулација на притисокот на главната четкаAutomatic main brush pressure control (SLS)
 • 3 микронски филтри за микрофилтрација
 • Лопатка за собрирање на покрупен отпад
 • Ротационо светло
 • Максимално конфорно седиште со безбедносен прекинувач
 • Паркинг кочница и заштитен со заклучување прекинувач на напојување за максимална безбедност
 • Голем резервоар на тркала за полесно и брзо празнење
products.specs
Продуктивност при максимална брзина (m2/h) 10200
Работна ширина (mm) 800
максимална работна ширина (mm) 1450
Број на четки 3
Број на странични четки 2
Број на главни четки 1
Моќ на траксионен мотор (W) 1000
Moќ на мотор за всисување(W) 2x180
Подигање и спуштање на четките Mechanical
Движење на машината Traction, Battery & Petrol supply
Моќ на чистење под наклон (%) 20
Максимална брзина (km/h) 0-6,5
Капацитет на резервоарот за ѓубре (L) 150
Број на батерии(број x V) 4 x 6
Mаксимален период на работа(min) Petrol 360 + batteries 180
Површина на филтер (m2) 6
Максимална висина на исфрлање нечиста вода (mm) 1430
Максимален притисок на четка(kg) Mechanical adjustment
Капацитет на резервоар за гориво (L) 5
Зафатнина (ccm3) 350
Моќ на бензиски мотор (kW/Hp) 5/6,9 Lombardini
Бучавост ниво(kW/Hp) 81,5
Тип на гориво Diesel
Димензии (LxWxH) во мм 1600x1080x1280
Тежина (kg) 540 (without batteries)

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Продуктивност при максимална брзина (m2/h) 10200
Работна ширина (mm) 800
максимална работна ширина (mm) 1450
Број на четки 3
Број на странични четки 2
Број на главни четки 1
Моќ на траксионен мотор (W) 1000
Moќ на мотор за всисување(W) 2x180
Подигање и спуштање на четките Mechanical
Движење на машината Traction, Battery & Petrol supply
Моќ на чистење под наклон (%) 20
Максимална брзина (km/h) 0-6,5
Капацитет на резервоарот за ѓубре (L) 150
Број на батерии(број x V) 4 x 6
Mаксимален период на работа(min) Petrol 360 + batteries 180
Површина на филтер (m2) 6
Максимална висина на исфрлање нечиста вода (mm) 1430
Максимален притисок на четка(kg) Mechanical adjustment
Капацитет на резервоар за гориво (L) 5
Зафатнина (ccm3) 350
Моќ на бензиски мотор (kW/Hp) 5/6,9 Lombardini
Бучавост ниво(kW/Hp) 81,5
Тип на гориво Diesel
Димензии (LxWxH) во мм 1600x1080x1280
Тежина (kg) 540 (without batteries)