Барај
Filters
Close

Опис на производот

Компактен и пренослив дигитален инвертер за TIG заварувањесо HF или Lift Arc старт и MMA
Долгорочен и издржлив на удари дизајн со OKC 50 конектори на кабли
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: industry line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

 • Компактен и пренослив дигитален инвертер за TIG заварувањесо HF или Lift Arc старт и MMA
 • Долгорочен и издржлив на удари дизајн со OKC 50 конектори на кабли
 • Самозачувување и реактивација на функциите од податоците при заварувањето
 • Еден тастер и контакт со контролна табла, прецизно и адаптивно заварување, едноставно за работа.
 • Адаптивен пад на лак и проток на гас за контрола на почетокот на заварувањето избегнувајќи пукнатини и оксидација на крајот.
 • Пулсирачко TIG заварување
 • електроди за заварување од Ø 1,6-4,0 mm

Опис на производот

 • Компактен и пренослив дигитален инвертер за TIG заварувањесо HF или Lift Arc старт и MMA
 • Долгорочен и издржлив на удари дизајн со OKC 50 конектори на кабли
 • Самозачувување и реактивација на функциите од податоците при заварувањето
 • Еден тастер и контакт со контролна табла, прецизно и адаптивно заварување, едноставно за работа.
 • Адаптивен пад на лак и проток на гас за контрола на почетокот на заварувањето избегнувајќи пукнатини и оксидација на крајот.
 • Пулсирачко TIG заварување
 • електроди за заварување од Ø 1,6-4,0 mm
 • 200 A TIG torch, 4 m
 • MMA кит кабел 3 m (25 mm2)
 • Повратен кабел кит со клапна 3 m

 

products.specs
Main fuse (A) 16
Frequency (Hz) 50/60
Опсег на работа (A) 10-200
Интермитенца при 60% , (MMA) A/V 180/27,2
Интермитенца при 100% , (MMA) A/V 140/25,6
Интермитенца при 60%(TIG) A/V 200/18
Интермитенца при 100% (TIG) A/V 150/16
Корекциски фактор на максимална струја 0,93
OKC 50
Време на растечка струја(s) 0-10
Време на опаѓачка струја (s) 0-10
Времетраење на гас пред заварување (s) 0,1-9,9
Времетрањење на гас после заварување (S) 0,1-9,9
Фрекфенција на пулс (h) 1-20
Вредност на пулс (%) 5-50
Напон (V) 230/1 +/- 15%
Димензии (LxWxH) во мм 390x164x300
Тежина (kg) 10

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Main fuse (A) 16
Frequency (Hz) 50/60
Опсег на работа (A) 10-200
Интермитенца при 60% , (MMA) A/V 180/27,2
Интермитенца при 100% , (MMA) A/V 140/25,6
Интермитенца при 60%(TIG) A/V 200/18
Интермитенца при 100% (TIG) A/V 150/16
Корекциски фактор на максимална струја 0,93
OKC 50
Време на растечка струја(s) 0-10
Време на опаѓачка струја (s) 0-10
Времетраење на гас пред заварување (s) 0,1-9,9
Времетрањење на гас после заварување (S) 0,1-9,9
Фрекфенција на пулс (h) 1-20
Вредност на пулс (%) 5-50
Напон (V) 230/1 +/- 15%
Димензии (LxWxH) во мм 390x164x300
Тежина (kg) 10