Барај
Filters
Close

Инвертер бензиски генератори GSEm 2000 Sbi

Опис на производот

4-тактен, воздушно ладен високо квалитетен бензиски мотор
DC заштита
Индикационен светлосен сигнал за излез
Индикационен светлосен сигнал за ниво на масло
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: basic line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

 • 4-тактен, воздушно ладен високо квалитетен бензиски мотор
 • DC заштита
 • Индикационен светлосен сигнал за излез
 • Индикационен светлосен сигнал за ниво на масло
 • Ground (earth) bolt and nut
 • Прекинувач за помала потрошувачка на гориво
 • Голем резервоар за гориво
 • Индикационен светлосен сигнал за преоптоварување
 • Номинален DC напон: 12 V
 • Номинална DC јачина на струја: 8 A
 • Номинал DC излез: 96 W
 • THD: <2,5%
 • Авоматско адаптирање
 • Двојо ладење за подолго работење
 • Двојни ауспуси за намалување на бучавоста при работа
 • Механички старт

Опис на производот

 • 4-тактен, воздушно ладен високо квалитетен бензиски мотор
 • DC заштита
 • Индикационен светлосен сигнал за излез
 • Индикационен светлосен сигнал за ниво на масло
 • Ground (earth) bolt and nut
 • Прекинувач за помала потрошувачка на гориво
 • Голем резервоар за гориво
 • Индикационен светлосен сигнал за преоптоварување
 • Номинален DC напон: 12 V
 • Номинална DC јачина на струја: 8 A
 • Номинал DC излез: 96 W
 • THD: <2,5%
 • Авоматско адаптирање
 • Двојо ладење за подолго работење
 • Двојни ауспуси за намалување на бучавоста при работа
 • Механички старт

products.specs
Номинален моќ на мотор (kW) 2,4
Капацитет на масло (L) 0,4
Непрекинато време на работа(h) 6-20
Излезна моќ максимална при 230V (kVA) 2,0
Излезна моќ работна при 230V (kVA) 1,8
Номинална струја (A) 7,8
Моќ на мотор максимален (kW) 2,6
Капацитет на резервоар за гориво (L) 5
Зафатнина (ccm3) 79
Бучавост ниво(kW/Hp) 52-59
Тип на гориво Petrol
Напон (V) 230/50
Димензии (LxWxH) во мм 512x315x447
Тежина (kg) 19,8

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Номинален моќ на мотор (kW) 2,4
Капацитет на масло (L) 0,4
Непрекинато време на работа(h) 6-20
Излезна моќ максимална при 230V (kVA) 2,0
Излезна моќ работна при 230V (kVA) 1,8
Номинална струја (A) 7,8
Моќ на мотор максимален (kW) 2,6
Капацитет на резервоар за гориво (L) 5
Зафатнина (ccm3) 79
Бучавост ниво(kW/Hp) 52-59
Тип на гориво Petrol
Напон (V) 230/50
Димензии (LxWxH) во мм 512x315x447
Тежина (kg) 19,8