Барај
Filters
Close

Опис на производот

Пумпата со висок притисок WPEm 5552/24 G е многу тивка, поуздана и практично наменета да го зголеми притисокот на водата во системот за достава на истата до до
Види ги сите информации за производот
Линиски преглед: premium line
€0,00
Нарачај

Опис на производот

Пумпата со висок притисок WPEm 5552/24 G е многу тивка, поуздана и практично наменета да го зголеми притисокот на водата во системот за достава на истата до домаќинствата.

Опис на производот

Пумпата со висок притисок WPEm 5552/24 G е многу тивка, поуздана и практично наменета да го зголеми притисокот на водата во системот за достава на истата до домаќинствата.
  • Jet пумпа
  • Pressure vessel
  • Нерѓосувачка перка
  • Прекинувач за заштита
products.specs
Длабочина на вшмукување (m) 8
Висина на достава мax (m) 45
Капацитет на експанзионен сад (L) 24
Моќ на мотор максимален (W) 1100
Максимален притисок (bar) 1,2-3,0
Должина на е.кабел (m) 1
Максимален проток (m3/h) 4,2
Бучавост ниво(kW/Hp) max. 85
Напон (V) 230/50
Димензии (LxWxH) во мм 510x320x550
Тежина (kg) 18

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Длабочина на вшмукување (m) 8
Висина на достава мax (m) 45
Капацитет на експанзионен сад (L) 24
Моќ на мотор максимален (W) 1100
Максимален притисок (bar) 1,2-3,0
Должина на е.кабел (m) 1
Максимален проток (m3/h) 4,2
Бучавост ниво(kW/Hp) max. 85
Напон (V) 230/50
Димензии (LxWxH) во мм 510x320x550
Тежина (kg) 18