Барај
Filters
Close

Опис на производот

Мотор со висок квалитет и одлични перформанси
Заштитен контролен панел од вода и влага
Големи резервоари за чиста и отпадна вода
Види ги сите информации за производот
€0,00
Нарачај

Опис на производот

 • Мотор со висок квалитет и одлични перформанси
 • Заштитен контролен панел од вода и влага
 • Големи резервоари за чиста и отпадна вода
 • Промена на гумите за чистење без користење на алатSquueegee assembly and blades replacement without tools
 • Промена на четка без употреба на алат
 • Електричен вентил
 • Електрично подесување на водата
 • Дополнителна антикорозивна заштита
 • Батерии и полнач во стандардна опрема

Опис на производот

 • Мотор со висок квалитет и одлични перформанси
 • Заштитен контролен панел од вода и влага
 • Големи резервоари за чиста и отпадна вода
 • Промена на гумите за чистење без користење на алатSquueegee assembly and blades replacement without tools
 • Промена на четка без употреба на алат
 • Електричен вентил
 • Електрично подесување на водата
 • Дополнителна антикорозивна заштита
 • Батерии и полнач во стандардна опрема
products.specs
Продуктивност при максимална брзина (m2/h) 1750
Работна ширина (mm) 500
Ширина на всисување (mm) 815
Број на четки 1
Moќ на мотор за всисување(W) 480
Подигање и спуштање на четките Manual
Движење на машината Auto
Моќ на чистење под наклон (%) 2
Максимална брзина (km/h) 0 - 3,5
Резервоар за чиста вода (L) 40
Резервоар за нечиста вода(L) 50
Број на батерии(број x V) 2 x 12
Mаксимален период на работа(min) 130
Напон (V) 24
Димензии (LxWxH) во мм 1230x516x960
Тежина (kg) 139

Можете да ги купите нашите производи во локолните продажни места.

products.specs
Продуктивност при максимална брзина (m2/h) 1750
Работна ширина (mm) 500
Ширина на всисување (mm) 815
Број на четки 1
Moќ на мотор за всисување(W) 480
Подигање и спуштање на четките Manual
Движење на машината Auto
Моќ на чистење под наклон (%) 2
Максимална брзина (km/h) 0 - 3,5
Резервоар за чиста вода (L) 40
Резервоар за нечиста вода(L) 50
Број на батерии(број x V) 2 x 12
Mаксимален период на работа(min) 130
Напон (V) 24
Димензии (LxWxH) во мм 1230x516x960
Тежина (kg) 139